Podrobný popis
Menej známy, prastarý slovenský druh maku, chuťou pripomínajúci orechy. V porovnaní s modrým makom sa vyznačuje vyšším obsahom minerálnych látok, najmä vápnika. Vynikajúca pochúťka do koláčov, pečiva, k posypaniu našich tradičných, či netradičných, sladkých či slaných jedál.
Zloženie:
Mak biely
Výživové údaje na 100 g:
Energia: 2196 kJ / 525 kcal | Tuky: 41,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,5 g | Sacharidy: 28,1 g, z toho cukry: 2,99 g | Vláknina: 19,5 g | Bielkoviny: 18 g | Soľ: 0,081 g
Trvanlivosť produktu je min. 12 mesiacov. Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote do 23°C. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Alergény sú vyznačené hrubým písmom.
Krajina pôvodu Slovensko.
Distribútor:
PEMAK SK s.r.o. , Hlavná 16, 946 Patince
Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť. V každom jednotlivom prípade si pozrite informácie na príslušnom obale produktu, ktoré sú záväzné. Dizajn produktu sa môže líšiť od obrázku.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.